K.
HEMEN TEKLİF AL
0850 304 13 02

BLOG

2019’da Bilinmeyen En Faydalı Seo Teknikleri

Geçmiş yıllardaki Google kurallarını tamamen bir kenara bırakın ve white seo tekniklerine yeni bir adım atarak, web sitenizi rakiplerinizin bir adım ilerisine taşıyın! Size, SEO’da rakiplerinizi alt edicek en faydalı teknikleri anlatacağım. Minnettar olacağınızdan eminim!

 

2019 Seo Teknikleri

Başarılı olabileceğiniz en basit ama etkili seo yöntemlerini başlıca şu şekilde inceleyebiliriz;

 

  1. Anahtar Kelimelerinizi Bulun ve Fırsata Çevirin!
  2. Kelimelerinizi Analiz Edin
  3. Başlığınıza Yenilik Katın
  4. Konularınızı Seo’ya Uygun Optimize Edin
  5. Kullanıcı Deneyimine UYgun Makaleler Yazın
  6. İçeriği Okunabilirliğini Arttırın
  7. Dahili Sayfalara Bağlantılar Oluşturun
  8. Güncel Kalın

 
seo-teknikleri
 

 

Anahtar Kelimelerinizi Bulun ve Fırsata Çevirin!

Yazacağınız makaledeki anahtar kelimeyi belirleyin ve Google‘a yazıp çıkan sonuçların en altında bulunan bunları mı demek istemiştiniz önerilerinden alternatif kelimeleri bulun ve makaleniz içerisine yerleştirin. Bilinmeyen seo tekniklerini bulabileceğiniz ender aramalara kolayca ulaşabilir ve bu aramalardan elde edeceğiniz yeni seo teknikleriyle başarıya ulaşmak için bir adımı atlatabilirsiniz.

 

Kelimelerinizi Analiz Edin

Makalemizi yazacağımız konuyu Google’da aratın. Sonuçlara bakın, ilk sıralardaki diğer rakipler başlıkları nasıl yazmış benzerleri var mı analiz edin. Bir sonraki adımda bu çok işinize yarayacağından eminiz!

 

Başlığa yenilik katın

Bir üst adımda incelediğiniz başlığa size özgün bir ifade ekleyin. Örnek vermek gerekirse, 2019 Seo teknikleri yerine aramayı 2019 En etkili teknikleri veya 2019 Bilinmeyen Seo Teknikleri şeklinde başlıklar oluşturabilir ve içeriğinize özgün başlık yazabilirsiniz.

 
seo-teknikleri
 

Konularınızı Seo’ya uygun optimize edin

İçeriğinizi yazarken sayfanızın komple seo‘ya uygun olup olmadığını düşünürken ekstra olarak yazdığınız makalelerinde seoya ne kadar uygun olup olmadığını araştırın. İçeriğinizi çok başlıklı bir yazı haline getirin, münkünse sesli aramalarda yapılacağı düşünülünce soru / cevap bölümlerine uygun başlıklar seçmeye özen gösterin.
  

Kullanıcı Deneyimine uygun makaleler yazın

Kullanıcılara yararlı, sadece yazılmak için yazılan içerikler üretmeyin. Makalenizi kolay ve hızlı okunabilecek bir fontta ve genel olarak 7’den 70’e herkesin okuyabileceği kalitede yazmaya özen gösterin. Kullanacağınız dil burada çok önemli. 70 yaşındaki bir ziyaretçiye sen diye hitap etmeniz saygısızlık olarak algılanıp antipati oluşturabilir. Bunun yerine daha genel terimlerden bahsedin ve hitap şeklinizi uygun seçin. Kullanıcı deneyimini nasıl arttıracağınızı öğrenmek isterseniz diğer hizmet konularımızdan yararlanabilirsiniz.

 
 

İçeriğin okunabilirliğini arttırın

 

İçeriğinize resimler ekleyin, alanları bölüm, başlıklar halinde yayınlayın ziyaretçilerinizin sıkılmayacağı bir dilde makalenizi hazırlayın. Önemli kelimeleri kalın yazarak dikkat çekiciliğini arttırın.

 

 

Dahili sayfalara bağlantılar oluşturun

 

Yazdığınız makalede farklı konularda bilgiler içeriyorsa ve sitenizde bulunan içeriklerse bu içeriklere link vererek o konulardanda yararlanabilecekleri hususunda yardımcı olun ve ziyaretçilerinizi yönlendirmekten çekinmeyin. Belki bu farklı bir konu olmayabilir makalenizi yazdığınız konunun farklı bir dalı olabilir yada ilgili bir arama olabilir. Onları anlayın ve temiz bağlantılar ekleyin. Örnek vermek gerekirse biz size bu makaleyi yazarken bizden SEO hizmeti almak isteyebileceğinizi düşünüyoruz. Bu yüzden Seo kelimesine bir bağlantı bırakarak diğer iç sayfamıza yönlenmenizi sağlıyoruz.

 

 

Güncel Kalın

Eski makalelerinizi yeni trendlere ve güncel verilere göre güncelleyin. Asla çöp halinde bırakmayın. Sonuçta her geçen gün yeni teknolojiler  elde ediliyor ve yeni fikirler akımlar yararlı teknikler ortaua çıkıyor. Burada sizinde yeniliklere ayak uydurduğunuzu arama motorlarının görmesini sağlayın.

 

Kurumsaltasarim.com.tr olarak sağladığımız SEO hizmetlerinden yararlnamk isterseniz bizimle iletişime geçmenizi öneririz. Kısa sürede en etkili seo teknikleriyle web sitenize daha fazla hedefinize uygun ziyaretçiler çekmenize yardımcı oluyoruz.

 

 

K.‘Dan daha fazla haberdar olun
Figma’da Landing Page UI Tasarım Nasıl Yapılır?

Merhabalar, Figma'da sıfırdan bir inşaat firması için proje tanıtımı yapan landing page tasarım eğitimi yapacağız. Serenity Evleri projesi, Sakarya'nın Kocaali...

16 Kasım 2022
Ödüllü Shopify UI/UX E-Ticaret Tasarımı

Dünyanın en çok satan e-ticaret altyapısı Shopify için bir tasarımcıya mı ihtiyacınız var? Ozaman doğru yerdesiniz. Shopify 175 ülke'de 5milyondan...

07 Ekim 2022
UI/UX Mobil Uygulama Tasarımcısı

Kullanıcılarınızın beklentilerini karşılayan mobil uygulama tasarımını birlikte oluşturalım. Akıllı telefon kullanıcıları, mobil uygulamaların son derece kolay kullanımlı ve aynı zamanda...

20 Eylül 2022
Startup Girişimleri için Yazılım ve Tasarım Hizmeti

Her yıl gelişen teknolojiyle birlikte SaaS çözümü üreten startup firmalarını görmekteyiz. Yenilenen teknolojiyle insan hayatını kolaylaştırmayı ve iş yükünü azaltmayı...

20 Mayıs 2022
Sağlık Turizmi ve Klinik Yazılımı Bilgi Yönetim Sistemi

Ülkemizde turizm sektörünün çeşitlendirilmesi ve turizmin 12 aya yayılmasına katkıda bulunan sağlık turizmi önemli bir ticari değere sahiptir.Sağlık turizminde öne...

04 Mayıs 2022
Ücretsiz E-Ticaret Sitesi Nasıl Açabilirim?

Merhabalar, bugün sizlere Kurumsaltasarım markasının tüm tasarım süreçlerini yönettiği ve işinize çok yarayacak tamamen ücretsiz eticaret sitesi oluşturabileceğiniz bir projeden...

07 Nisan 2022
Ürün veya hizmetlerimiz için bizimle iletişime geçin.
Ofis Adresi
19 Mayıs Mah, Turaboğlu Sok. NO:4, 34736 Kadıköy/İstanbul
Tüm haklarımız saklıdır. 2022 @ Copyright kurumsaltasarim